Ekstra tilbehør til Hövding cykel airbag

Hövding Covers

Når man bestiller en cykelairbag får man et sort hjelm betræk med som man kan lyne på. Det betræk er både vandafvisende og nem at holde ren.

Men hvad mange ikke ved er at Hövding fremstiller faktisk også Hövdinge covers/betræk til Hövding.

Man kan få mange forskellige covers til Hövding i flere forskellige farver og mønstre. Priserne er ligeledes forskellige. 

Vi har taget et kig på et par stykker og har valgt at skrive vores ærlige mening om disse covers.

Du kan se vores anmeldelser af Hövding betrækkene nedenfor:

Antwerp Hövding cover


Flot pixeleret cover der med sine armygrønne farver giver en efterårs agtig udtryk. Coveret virker til at være i rigtig god kvalitet. Det er fremstillet af kraftigt stof og man fornemmer tydeligt at det er vandtæt. Coveret har også små refleks-detaljer der er utrolig fine. På fronten bliver den armygrønne farve brudt af en stærk orange farve, hvilket passer perfekt, Især fordi der på betrækkets bagside ligeledes løber en orange tråd.

Coveret får 5 ud af 6 stjerner.


Stockholm Cover til HövdingFlot grafisk cover der har et flot spil. Hövding betrækket hedder Stockholm og især bynavne går igen i mange af Hövdings covers, hvilket er en super fed detalje!

Stockholm coveret til Hövding virker kraftigt og slidstærkt. Derudover ses det tydeligt at det hvide i coveret er reflekterbart. Utrolig smart måde at tænke sikkerhed ind i designet.

Hövdinge coveret virker derudover til at være nem at vaske rent.

Coveret får 6 ud af 6 stjerner!


Hi-vis cover til Hövding airbag

Coveret er uden tvivl blandt et af de mest opsigtsvækkende Hövding nogensinde har lavet. De har brugt den kendte advarsels/refleks gule farve, hvilket folk efterhånden er ekstra opmærksom på i trafikken. Igen er det virkelig godt tænkt ind i designet. Simpelt – men det virker.

Coveret virker blødt og lækkert. Overfladen bære tydeligt præg af at være vandafvisende.

Dette cover får 5-6 stjerner!


Tokyo Cover til Hövding airbag

Igen ser vi et Hövding betræk der har et bynavn. Denne gang Tokyo, hvilket de mange farver tydeligt viser. Tokyo er lysets by og der er mange forskellige billboards med reklamer i alle farver.

Selve coveret virker til at være blødt og behageligt. Man skal nok ikke være farveforskrækket hvis man vælger et Hövdinge betræk som dette. Men har man mod på det, får man et unikt og farvestråelende cover.

Coveret er ligeledes vandtæt og virker til at være nem at holde rent.

Coveret får 5-6 stjerner!


Paris Hövdinge cover

Wauw siger vi bare! Sikke et fantasifuldt cover der mest af alt ligner en rose. At coveret hedder Paris er forståeligt da man nemt kan se hvor kunstnerisk et Hövding cover det er.

Coveret er syet sammen på en speciel måde der giver coveret en form for blade. Super flot.

Hövding betrækket virker utrolig slidstærk.

Coveret får 6 ud af 6 stjerner!


Barcelona cover til Hövding arbag

Smukt cover i en flot blå farve med leopard print.

Coveret virker stærkt og ikke mindst til at være i rigtig god kvalitet. På indersiden af Hövding betrækket er der syet en blød kant ind, så den sidder behageligt.

Skidt og vandafvisende.

5 ud af 6 stjerner!