App til Hövding 3

Da den nye Høvding cykelhjelm blev lanceret var vi meget spændte på hvad den havde fået af nye funktioner. Vi havde aldrig i vores vildeste fantasi troet at Hövding ville lave en app til cykelairbaggen. Men det gjorde de og det er en genial idé!

Da vi først hørte nyheden om at Hövding havde lavet en App, havde vi svært ved lige at forestille os hvad man skulle bruge appen til. Vi jokede lidt med at man måske selv kunne aktivere airbaggen hvis man ville undgå samtaler med naboen (undskyld, vi har en virkelig dårlig humor).

Selvfølgelig var det noget meget mere nyttigt. På denne side vil vi forsøge at oplyse dig om alt det nye og spændende som Hövding appen kan være behjælpelig med

1) Hold øje med batteriet:

Airbaggen gør dig opmærksom på hvis batteriet er ved at løbe tør for strøm ved at lyse gul/rød. Du kan dog ikke se helt nøjagtigt hvor mange procent strøm det er tilbage, men det har Hövding nu fundet en god løsning på;

I Hövdinge app’en vil det nemlig være muligt at kunne holde øje med dit batteriniveau.

Vi har hentet app’en og testet den på en android telefon og der bliver airbaggens batteriniveau vist i telefonens egen menu/bjælke der sidder øverst. Det er VIRKELIG smart for så behøver du faktisk ikke gå ind på selve appen hver gang du skal tjekke hvor meget batteri der er tilbage. Det er selvfølgelig en god idé at kunne se helt nøjagtigt hvor meget batteri der er tilbage.

2)  Se hvor langt du og andre med Hövding cykelairbag har kørt:

Nu kan du slette endomondo og lade sportsuret blive hjemme, altså næsten, for appen fortæller dig nemlig hvor langt du har kørt med din cykelairbag på. Det er utrolig smart. Det er en motiverende egenskab der gør at man syntes at det er meget sjovere at tage cyklen fremfor bilen. En sjov ide kunne være at sætte et ugentligt mål for hvor langt man vil køre. 

Du kan også se hvor mange km at alle der har en app tilknyttet til deres airbag har kørt og hvor meget CO2 i tilsammen har sparet ved at vælge cyklen fremfor bilen.

3) Hold styr på din kvittering og dine informationer:

Inde i appen kan du indtaste hvor og hvornår du har købt din cykelairbag. Derudover vil du kunne indtaste dit hjelmnummer som du skal bruge hvis du har været ude for et uheld hvor airbaggen er sprunget.

4) Giv dine nærmeste besked hvis uheldet er ude:

I Appen kan du vælge op til 5 ICE personer som vil få besked hvis din airbag skulle poppe under en ulykke. Du har to minutter fra din airbag springer til at stoppe beskederne hvis du ikke ønsker at dine kontaktpersoner skal have besked. 

Det er rigtig smart hvis du skulle komme ud for en ulykke hvor du kommer til at ligge fastklemt eller på anden vis ikke kan bevæge dig og derfor ikke har mulighed for at kunne tilkalde hjælp.

Dine kontaktpersoner vil få din nøjagtige placering så de vil kunne tilkalde hjælp for dig.

Det er simpelthen så smart og det øger din sikkerhed i trafikken endnu mere.

Vi skal dog lige gøre opmærksom på at det selvfølgelig valgfrit om man ønsker at aktivere denne ICE funktion.

5) Softwareopdateringer:

Tro det eller ej men der er faktisk mulighed for at kunne hente softwareopdateringer igennem appen til din airbag, så din airbag hele tiden er opdateret med det nyeste software.

Det fungere på den måde at der i nakken af Airbaggen sidder en computer med en chip (med styresystemet) der kan opdateres med de nyeste funktioner.

Hövding videreudvikler systemet hele tiden og på baggrund af de informationer alle med airbag giver adgang til via app’en, kan Hövding komme med nye opdatering så airbaggen hele tiden er up to date. Det er virkelig smart og man føler sig endnu mere tryg ved at bruge sin cykelairbag.

Appen er ikke en du SKAL downloade og bruge, det er selvfølgelig valgfrit men vi vil helt sikkert anbefale dig at gøre det. Det er virkelig mange gode og nyttige ting som Appen kan bidrage med.