Udgivet i Skriv en kommentar

Står du og mangler penge til en ny cykel?

Det er slet ikke svært at forestille sig, at den nye cykel der står i vinduet hos cykelhandleren er den helt rette for dig, men når du kigger prisen, så er måske mindre fro? En ny cykel kan være lige præcis det du skal bruge, for at lette hverdagen og komme hurtigt fra A til B, eller komme ud i det fri for lidt ekstra luft væk fra hverdagens stress og jag. Uanset hvad der er dine ønsker og behov, så behøver du dog ikke gå forbi cykelforretningen, men i stedet låne penge online til at opfylde drømmen. sammenlign lån på navibanker.com/dk/ og find den mulighed der passer dig bedst muligt og som opfylder dine behov til en ny cykel, eller hvad du ellers lige står og mangler. 

Sammenlign og få det helt store overblik 

Der er mange lån rundt omkring i verden som du kan vælge at takke ja tak til. Der er dog også mange forskellige betingelser og krav der stilles, særligt i forhold til tilbagebetaling. Hvis du gerne vil danne dig det helt store overblik og finde frem til det helt rette lån online, så brug de forskellige sammenligningstjenester der findes derude. Se hvad der er billigst i den sidste ende og hvad der bedst muligt opfylder dine økonomiske behov samt muligheder. 

Betal hurtigt dine penge tilbage 

Nu du er flyvende på din nye cykel, så er der måske en hel del besparelser på brændstof eller offentlig transport som følge af den gratis transport rundt i hverdagen. Så kan du måske også spare lidt ekstra penge sammen og betale dit lån tilbage hurtigst muligt. Det er nemlig sådan, at det er din absolut bedst mulighed for at spare flest mulige penge. Jo længere tid du skylder penge ude i byen, jo flere penge skal du betale i renter og gebyrer. Så sørg for hurtigst muligt at betale tilbage og spar lidt ekstra. 

Læs alt det der står med småt 

Du skal kunne betale dine penge tilbage ud fra betingelserne. Hvis ikke du alligevel kan betale tilbage til tiden, så ender det først og fremmest med at blive meget dyrt, men det kan også komme til at skabe en del problemer for din økonomiske fremtid. Hold derfor styr på din økonomi, inden du siger ja tak til en lån online, også selvom du virkelig ønsker dig den nye og fede cykel, så ikke du kommer i problemer. 

Udgivet i Skriv en kommentar

3 ting at vide, når du cykler

En cykel er en fantastisk måde at komme rundt på. De er hurtige, de er sjove, og de er forholdsvis nemme at køre på. Cykler kan dog være farlige, og ikke kun i trafikken. Især hvis du er uden for byen. Der er mange forhindringer for at blive enige på vejen, og det er vigtigt at være opmærksom på alle potentielle farer, så du kan tage skridt til at undgå dem. Desuden er cyklisters sikkerhed et vigtigt spørgsmål, som bør overvejes af alle. Hvad skal man begynde med? Enhver cyklist skal have det rigtige udstyr. Så enkelt er det. Så husk at sikre dig, inden du begiver dig ud i naturen. Og for at hjælpe dig med det, vil vi i dette blogindlæg minde dig om et par ting, du skal holde styr på.

Fokusér på disse 3 ting

Som allerede nævnt er denne side af cykling ekstremt vigtig. Intet bør ignoreres eller afvises, når det kommer til sikkerhed. Først og fremmest har enhver cyklist brug for en hjelm. Det vil beskytte dit hoved i tilfælde af et fald eller kollision. Og hvis du synes, at hjelme er ubehagelige eller upraktiske, er du måske heldigere, end du tror. Airbags er en nyere teknologi, der bliver brugt i stedet for hjelme til rigtig mange cyklister, og de fleste af dem er ret tilfredse. Airbags er designet til at pustes op omkring hovedet og halsen i tilfælde af et fald eller kollision, hvilket giver stødabsorbering og støtte. Selvom de ikke er så almindelige som hjelme, tilbyder de endnu et lag af beskyttelse.

Det er også vigtigt at have de rigtige lygter på din cykel. Hvis du skal køre i svagt lys eller om natten, skal du bruge et forlygte og et baglys. Disse vil hjælpe dig med at se, hvor du skal hen, og de vil også gøre dig mere synlig for chauffører. Sørg for, at dine lys er lyse og lette at se. Udover den almindelige forlygte, bør du også inkludere egerlygter, som fastgøres til hjulets eger og blinker, når cyklen bevæger sig. Glem heller ikke pedallygter, som er monteret på pedalerne og hjælper rytteren med at blive set fra siden.

Hvordan kan du forbedre din synlighed på vejen endnu mere? Noget simpelt som at bære lyse farver kan gå langt. Det gør det nemmere for chauffører at se dig og kan hjælpe med at forhindre ulykker. Det er også en god idé at bære refleks udstyr, så du kan ses om natten eller under dårlige lysforhold.

Alt dette vil hjælpe med at holde dig sikker, mens du nyder udendørslivet. Held og lykke!

Udgivet i Skriv en kommentar

Få hjemmet gjort rent, mens du nyder en cykeltur!

Mens du nyder en velfortjent cykeltur, kan du få dit hjem gjort rent af professionelle fagfolk. Det betyder dermed også, at du slår to fluer med ét smæk. Når du allierer dig med Total Care er du sikret professionelle rengøringsløsninger med høj kvalitet og den “reneste” standard. Således står dit hjem altid snorlige og rengjort!

Lige så vigtigt, som det er at holde hjemmet rent, lige så vigtigt er det er at bruge cykelhjelm!

De fleste elsker at cykle og bruger cyklen som både motionsredskab og som transportmiddel – dog glemmer mange cykelhjelmen. Måske denne forglemmelse er bevidst, og at cykelhjelmen ikke ses som en nødvendighed. Dog kan det gå galt – også for den rutinerede cyklist. Man ved aldrig, hvornår uheldet er ude. 

Hvis du af forfængelige årsager fravælger cykelhjelmen, findes der heldigvis den usynlige udgave; nemlig cykelhjelmen med airbag, som er et oplagt og genialt valg! 

Og når nu vi dvæler ved forfængeligheden, er det også af forfængelige årsager, vi vælger at gøre hjemmet rent, når vi får gæster. Hvis du ønsker at vide mere om den professionelle rengøring og lære endnu mere om rengøring silkeborg, er du havnet det helt rette sted.

Find en rengøringsløsning der passer til dig!

Det handler om at finde en rengøringsløsning, der passer til dig, dit hjem og dine behov. Det kan eksempelvis variere hvor mange gange ugentligt, du ønsker at rengøringen udføres. Det kan være ganske fordelagtigt at sørge for rengøring i de tidsrum, du ikke er hjemme. Det kan eksempelvis være, når du er ude og dyrke din hobby, såsom mountainbike, eller når du er på arbejde. 

Der findes nemlig ikke noget bedre end at komme hjem til et skinnede og rent hjem! Gør dig selv den tjeneste og giv plads til meget mere hygge og forkælelse. 

Udgivet i Skriv en kommentar

Find den bedste løsning på motionscykel til den rette pris

At bruge en motionscykel eller fitnesscykel til den daglige træning er ekstremt populært. Det kan både være i træningscentret, men der er også rigtig gode muligheder for at anskaffe dig en til eget hjem.

Konditionstræning er vigtig

Som du kan læse på Kondition.dk er konditionstræning, hvor kredsløbet med hjertet, blod og lungerne på virkes ekstremt vigtigt. Dette både for dit daglige velvære, men også for at undgå sygdomme. En let og god måde at udføre din konditionstræning er via en motions- eller kondicykel. Altså en cykel hvor du kan træne indendørs. Og det kan ovenikøbet være en oplagt mulighed, at have en sådan cykel i dit hjem.

Tidssvarende motionscykel

Mange har ældre motionscykler stående i kældre eller garager. Men det kan i mange tilfælde være en rigtig god ide at rekvirere en nye og altså tidssvarende motionscykel. Du får nemlig meget bedre træningsmuligheder med en motionscykel, der har nogle ekstra features, og hvor kvaliteten er noget højere.

Hvad skal du være opmærksom på inden du køber

Når du skal vælge ny motionscykel er der selvfølgelig en række parametre, som du skal være opmærksom på, inden du træffer dit valg. Du skal først og fremmest gøre dit eget behov klart. Og med dette som udgangspunkt skal du kigge på ting som ydeevne, funktionalitet, kvalitet og brugervenlighed på de motionscykler, som du kan vælge imellem.

Tre typer cykler

Der findes i princippet tre slags motionscykler at vælge imellem, når du skal købe til dit hjem. Du kan vælge at købe en spinningcykel, hvis du vil have meget intens træning, eller en helt traditionel kondicykel, hvor det går lidt langsommere eller også en sidde-/liggecykel for mere stille træning.

Plads er en faktor

Inden du vælger hvilken slags cykel, som du vælger, skal du også have styr på hvor den skal stå i dit hjem, og om den skal have en permanent plads. For der nemlig stor forskel på hvor meget cykler fylder, og nogle kan være tunge at rykke rundt på. Så bor du i en mindre lejlighed, skal du nok finde en løsning, der er mere mobil. Men det er løsninger til alle behov.

Udgivet i Skriv en kommentar

Dette kan en cykelhjelm også bruges til

En cykelhjelm er brugbart til meget mere end at cykle med. En cykelhjelm er jo sådan set blot en beskyttelseshjelm, som er særligt god at cykle med på grund af sit design. Men der er altså mange situationer i hverdagen, hvor en cykelhjelm bestemt også er brugbar samt god at have på. Læs med her 

God til fysisk arbejde 

Hvis du laver fysisk arbejde i eksempelvis haven eller hjemmet, hvor der er mulighed for at slå hovedet, kan det være en god idé med en cykelhjelm. Så er du sikret for eventuelle ulykker, der kan være skadelige for hovedet. Den er dog også praktisk på andre måder, hvis du lige opgraderer den en anelse. Du kan fx montere noget beskyttelsesglas eller andet afskærmning, som går ned foran ansigtet. Dette trick kan være nyttigt, hvis du arbejder med save, hvor du kan få træsplinter i øjnene. Du kan dog også undersøge en rundsav test, så du kan finde den bedste rundsav, så afskærmning måske slet ikke er nødvendigt. 

Skøjter og rulleskøjter 

Når du står på skøjter eller rulleskøjter kan det altså være lige så fatalt at slå hovedet, som det kan, når du cykler. Der er naturligvis ikke lige så stor risiko for at blive påkørt af en bil i disse tilfælde, men til gengæld har du langt mindre kontrol over skøjter og rulleskøjter ned du har på din cykel. Derfor bør du altid have en cykelhjelm eller en cykelairbag på, når du står på skøjter eller rulleskøjter. Hvis du brækker en arm eller på anden vis slår din krop, kan din krop som regel godt hele sig selv – heldigvis! Men har du først slået hovedet, er der langt større risiko for, at du kommer til at leve med større eller mindre men resten af livet. 

Udgivet i Skriv en kommentar

Lær hvordan du kan beskytte din økonomi gennem aktier

Valuta er en flydende størrelse, hvilket betyder, at de penge, som man har siddende i banken kan stige eller falde i værdi i takt med valutaen. En måde at sikre sin økonomi på og endda ende med at gøre den mere værd er ved at lære, hvordan man kan investere i aktier. 

Hvorfor investere i aktier?

Mange forbinder investering med store startkapitaler, men det er ikke nødvendigvis rigtigt for mange. Stort set alle kan begynde at investere, og der er stor forskel på, hvor mange penge man investerer. Nogle vælger få aktier, som de investerer flere penge i, hvor andre deler deres investering op i flere forskellige aktier. Der er fordele og ulemper ved begge investeringteknikker, som er gode at overveje. Dog skal du vælge det, som du synes passer bedst til din økonomi. Du kan også bruge investering af aktier til at hjælpe dine børns økonomi. Nogle forældre vælger at investerer i aktier for deres børn, når de er små, så de stiger i værdi i takt med, at dit barn bliver ældre. Du kan læse meget mere om aktier og investering på denne hjemmeside

Hvad er de forskellige typer af aktier?

Når du er på udkig efter aktier at investere i, er det vigtigt, at du har styr på de 4 forskellige typer af aktier; Cykliske, defensive, vækst og value. 

Cykliske aktier følger som regel samfundsøkonomien. Det betyder, at når økonomien på landsplan trives, vil aktiens værdi stige. Derfor kan disse aktier opleve enorme signinger i værdi. 

Defensive aktier kommer som et resultat af dårligere samfundsøkonomi. De kaldes defensive, da de stiger, når flere vælger at sætte deres penge ind i banken, hvilket rammer de cykliske aktier. Altså vil du tit kunne opleve, at de stiger og falder på modsatte tidspunkter. 

Vækst aktier kommer fra virksomheder, som man forventer har en stabil stigning af omsætning over flere år. Disse aktier er oplagte til langtidsinvesteringer. 

Value aktier kommer fra virksomheder, som ikke forventes at stige i omsætning, men vender den negative kurve. 

Overvej andre investeringsmåder 

Aktier er ikke den eneste måde at investere ens penge på. Når du bestemmer dig for at investere, kan det være en fordel at undersøge forskellige investeringsmuligheder. Der er forskel på, hvad der passer til ens økonomi og levestil. Hvis du gerne vil have nemmere adgang til dine investeringspenge, kan det være en fordel at investere i kryptovaluta, hvor du nemt kan trække dine penge ud, når du skal bruge dem. Hvis du investerer dine penge for at gemme dem til fremtidige generationer, kan du overveje at investere i et hus. Huse ved bestemte lokationer stiger i værdi i takt med, at området bliver mere bebygget eller med mere natur. Fordelen ved at investere i et hus er også, at du selv kan nyde din investering. Der er mange måder at investerer på, hvilket er vigtigt at huske, når man starter op. Selvom du hører mere om specifikke metoder, betyder det ikke nødvendigvis, at de passer til dig. 

Udgivet i

Viking cykelhjelm

Viking cykelhjelmen heder faktisk slet ikke Viking. 
Den hjelm du tænker på hedder Hövding Cykelhjelm/Høvding cykelhjelm, men af en eller anden grund er der mange der husker navnet som Viking cykelhjelm.

Hvorfor Viking Cykelhjelm?

Vi har faktisk forsøgt at grave lidt dybere ned i misforståelsen, for at se om vi kunne finde en forklaring på hvorfor der er så mange der mener den skal hede Viking og ikke Høvding.

Det nærmeste vi er kommet en forklaring, er at der er mange der forbinder en Høvding og de nordiske lande (Høvding hjelmen er fra Sverige) med Vikingerne. Og deraf Viking cykelhjelm, selv om hjelmen ikke er udstyret med de normale horn som man forbinder med en vikingehjelm.

Hvor kan jeg købe Viking cykelhjelmen?

Ja den kan du så ikke købe nogen steder. Men du kan se vores forhandler liste over høvding hjelme her: Høvding cykelhjelm forhandler

Og fandtes der så endelig en Viking Cykelhjelm med horn og det hele, ville jeg nok sætte spørgsmålstegn ved dens sikkerhed. 🙂

Kunne det tænkes at der kommer en efterfølger der hedder “Viking cykelhjelm”?

Man skal aldrig sige aldrig, og vi skal da gerne sende forslaget videre til Hövding i Sverige.
Men jeg kunne godt have min tvivl, om de vil i gang med at re-brande hele deres virksomhed, for at kunne kalde den næste generation af Høvding cykelhjelme for Viking cykelhjelme.

Høvding er allerede kommet med en ny og forbedret version af deres gamle Høvding 2.0, og i den forbindelse var det aldrig på tale at skifte til Viking Cykelhjelm, selv om der allerede dengang var opstået en smule forvirring.

Udgivet i

Alternativ til Høvding cykelhjelm. Findes det?

Hvis du er landet på denne side, er du sikkert på udkig efter et (billigere) alternativ til en Høvding cykelhjelm. Eller måske information, om der findes et alternativ til Høvding.

Hvis du havde håbet på at finde en cykelhjelm der også virker som en cykelairbag, bliver jeg desværre nød til at skuffe dig. Der findes INGEN andre hjelme der bare minder lidt om hjelmen fra Sverige. Ikke endnu i hvert fald. Men vi har heller ikke hørt hverken løst eller fast, om at der skulle være et alternativ på vej, som virker på samme måde som Høvding hjelmen.

Findes der et billigere alternativ end Høvding cykelhjelmen?

Som nævnt ovenfor, så findes der ikke andre hjelme der virker på samme måde, som Høvding hjelmen gør. Men derfor findes der naturligvis andre billigere alternativer, i form af de mere traditionelle cykelhjelme.Så hvis du synes at prisen på lidt under 2000 kroner for en cykelhjelm er lige i overkanten, så vil jeg da lige give dig et par billigere og næsten lige så sikre alternativer til Høvding her:

Nutcase cykelhjelm – Den kendte skaterhjelm med de flotte farver. Priserne starter fra ca. kr. 449,- for en voksenhjelm

Abus cykelhjelm – Gammelt Tysk brand, der laver super sikre og moderne hjelme. Priser fra ca kr.339,- og op til flere 1000 kroner for de professionelle hjelme

UrbanWinner cykelhjelm – En Dansk designet hjelm, der har hentet inspiration fra skatermiljøet. Er du til Dansk design, er UbanWinner bestemt en god hjelm!

Er alternativerne lige så sikre som Høvding

Efter som alle test viser at Høvding cykelhjelmen er op til 8x mere sikker, end en traditionel cykelhjelm, så må svaret desværre blive nej. Alternativerne er ikke lige så sikre. Men dermed ikke sagt at andre cykelhjelme ikke er sikre at bruge i trafikken, for det er de!! Og med den udvikling der sker inden for cykelhjelm branchen, vil det ikke undre mig at vi inden for få år, ser traditionelle cykelhjelme der er lige så sikre (eller tæt på) som Høvding hjelmen er. Men i øjeblikket er Høvding den mest sikre hjelm på markedet.

Et alternativ, der måske så småt begynder at nærme sig samme sikkerhed som Høvding, er hjelme med MIPS teknologi. MIPS (som også er svensk udviklet) er en teknologi der er med til at mindske risikoen for hjernerystelse, hvis uheldet på cykel skulle være ude. 

Udgivet i

Cykelhjelm om halsen

Cykelhjelmen du spænder rundt omkring din hals, hedder Hövding Cykelhjelm. Cykelhjelmen til halsen findes i 2 versioner. Den gamle Hövding 2.0 og den nye Hövding 3.

En af de smarte ting, ved en cykelhjelm du spænder rundt omkring halsen, er at den ikke ødelægger din frisure. Halskraven (Hövding hjelmen) dækker først for dit hoved i det øjeblik at der sker en ulykke og at du vælter. Og når først uheldet er ude, er det nok ikke frisuren man er mest nervøs for.

Med en cykelhjelm der kun sidder rundt omkring halsen, er det også ofte en mere behagelig følelse at benytte cykelhjelm. Specielt om sommeren hvor det er varmt, kan det være skønt at få vind i håret, og ikke være tynget af en cykelhjelm der sidder på hovedet.

Er mere sikker end en traditionel hjelm

Mange vil nok spørge om en cykelhjelm man bare spænder fast omkring halsen, nu også er lige så sikker som en hjelm der sidder fast oven på hovedet. Og her er svaret et rungende JA. Test og undersøgelser, viser at en Cykelairbag er op til 8x mere sikker end en traditionel cykelhjelm. Og ikke nok med det, så er der også langt færre der får hjernerystelse, hvis de har benyttet en Hövding frem for en almindelig hjelm.

Er det ubehageligt at have en cykelhjelm til at sidde rundt om halsen?

Der vil altid være nogen der synes det er ubehageligt at 

have en cykelhjelm spændt rundt om halsen, lige som der er mange der ikke vil cykle med en traditionel 

cykelhjelm, fordi den er varm eller ikke sidder godt.

Men faktum er at langt de fleste der har kørt med 

hjelmen rundt om halsen, ikke ønsker at skifte tilbage igen. Der er faktisk mange der slet ikke har ville køre med cykelhjelm, før de fik muligheden med en hjelm der kun sad omkring halsen, og derfor ikke ødelagde frisuren.

Udgivet i

Høvding cykelhjelm køb i Sverige

I forbindelse med at den Svenske krone er faldet rigtig meget i forhold til den Danske, oplever vi flere og flere forespørgsel på om det kan betale sig at køre til Sverige for at købe en Høvding Cykelhjelm

Vores svar har været et klart nej hver gang. For selv om den svenske krone er presset i bund, bliver Høvding hjelmen handlet i Euro, når forhandlere skal købe hos Hövding i Sverige. Det vil give en mere ens pris i hele europa, og derfor også en mere ens pris i Danmark og Sverige.

Priserne på Høvding i Sverige

Hvis vi tager et kig på priserne i Sverige, kan vi også hurtig se at der ikke er meget at spare ved at tage turen til vores svenske broderfolk. Den billigste Høvding 3 i Sverige, koster i skrivende stund 2899,- Svenske kroner, hvilket svarer til ca 2068 Danske kroner.

I Danmark kan du købe en Cykelairbag til 1949,- Danske kroner. Så du betaler faktisk en smule mere for din Hövding hjelm i Sverige, end du gør i Danmark. Og så er vi ikke begyndt at regne på udgift til transport/forsendelse, og den tid du skal bruge, hvis der skulle opstå en reklamation på din hjelm.

Så vores anbefaling vil helt klart være at finde en Høvding forhandler i Danmark og foretage dit køb der. Den er billigere, det er hurtigere og hjelmen er den samme.