Nyhed 2019 – Ny cykel airbag på vej

Ja du læste rigtigt, der er en ny version af den meget eftertragtede Hövding airbag på vej på markedet. Vi glæder os rigtig meget til at se hvad den nye airbag har at byde på.

Faktisk ved vi ikke særlig meget endnu, andet end at den nye cykel airbag skulle lande på markedet i slutningen af 2019. Hvad den nye cykelairbag har af smarte nye funktioner, kan vi kun gætte os til, men hvad vi ved er at det bliver endnu vildere, smartere og sikre.

Vi er i dialog med Hövding og vi skal derfor nok holde dig opdateret med hvornår den nye airbag kommer på markedet.

Vil du gerne være en af de første der får besked, så skriv dig op til nyhedsbrevet nedenfor. Vi har et tæt samarbejde med eCykelhjelm.dk og det bliver derfor et fælles nyhedbrev fra os og eCykelhjelm, der vil blive sendt ud til dig den dag det vil være muligt at bestille den nye cykelairbag

Skriv dig op her:

Skriv dig op her

Ny Cykelairbag bliver året julegavehit i 2019.


Hvis Høvding cykelhjelmen når at komme på markedet inden jul, så er der ihvertfald et ønske klar til at blive skrevet på ønskelisten i år.

Med de informationer vi har indsamlet fra de foregående år, er salget af cykel airbags eksploderet hvert år lige op til jul. Det må da også siges at være den ultimative julegave, da det er en meget fornuftig gave, der vil kunne redde liv.

Forældre vælger at give deres børn en cykelairbag i julegave, oftest forældre med børn der er studerende og som hver dag cykler til og fra skole.

Derudover er cykel airbaggen mest populær i storbyerne.


Senest nyt vedrørende den nye Hövding cykel airbag

Her kan du løbende følge opdateringer ang. den nye cykelairbag:

29-07-2019: Vi har nu fået oplyst navnet på den nye cykelairbag.

30-04-2019: Vi har i dag fået bekræftet at der kommer en ny cykelairbag på markedet. Du kan skrive dig op og få besked ligeså snart airbaggen kan bestilles online.