Nutcase Cykelhjelm

Når man skal vælge en cykelhjelm til børnene, så gælder det om at finde den helt rigtige hjelm, som børnene gider at tage på hovedet inden cykelturen. Ellers risikerer man bare det, at barnet modarbejder eller ligefrem nægter at tage den dumme, grimme hjelm på hovedet, for de kære børn kan jo være meget bestemte om de ting, de vil bære rundt på. Vælg derfor en hjelm, som børnene synes er sej eller sød – alt efter det, der interesserer dem. Det har du alle muligheder for at finde, hvis du går efter en Nutcase cykelhjelm.

Nutcase laver nemlig cykelhjelme, der ikke ligner nogle af de andre. Virksomheden har simpelthen bygget en mærkevare, der ikke vil ligne de andre på markedet. Nutcase cykelhjelme er designet som de populære og smarte hjelme, som skateboard-løberne har brugt gennem mange år. Man er altså fri for at ligne en cykelrytter med de store udluftningskanaler i hjelmen, der ser lidt kedelige og uspændende ud. Hjelmene fra Nutcase er perfekte til børn, unge og voksne, der helst vil stikke lidt ud fra mængden og sprede farve og smil blandt de andre cyklister i morgentrafikken.

Du kan vælge de bløde og søde hjelme med blomster eller skildpadder på, eller du kan leve din drøm ud som pilot i et jagerfly eller en hemmelig agent fra en berømt film. Farverne er prangende og lyser op i landskabet, hvilket heller ikke er det dårligste, når man som cyklist jo skal ses af bilisterne i al slags vejr uanset på dagen, det er.

Dine børn vil elske at tage en Nutcase cykelhjelm på hovedet

Det er simpelthen en af Nutcases vigtigste principper, at hjelmene skal være spændende at tage på, og at de skal vække opsigt. Det var tanken fra begyndelsen, da grundlæggeren Michael Morrow designede sin første hjelm i en garage i Oregon med fodbold symboler og påklistret plasticænder på siderne. Det siger vist det hele om Nutcase cykelhjelme – også den dag i dag!

Sikkerheden er der naturligvis ikke gået på kompromis med, for Nutcase cykelhjelmen lever op til alle krav og internationale standarder for sikkerhed i trafikken. Vil du derfor være sikker på, at dine børn husker at tage cykelhjelmen på hovedet, så vælg Nutcase – bare for en sikkerheds skyld.