Høvding Cykelhjelm

Vi er henrykte over nyheden om at der netop er kommet en ny Hövding cykelhjelm, nemlig Hövding 3 cykelhjelm.

De seneste par år har flere og flere danskere valgt at anskaffe sig en Hövding cykelhjelm. For det første er kraven mere tiltalende end en traditionel cykelhjelm, for det andet er det utrolig fascinerende med en opfindelse hvor teknologi og sikkerhed mødes på sådan et niveau at du kan føle dig langt mere tryg ude i den danske trafik.

Er det første gang du stifter bekendtskab med Hövding cykelhjelm så er det ikke nødvendigvis en begejstret mine du sidder med ved synet af en ny version af cykelairbaggen, men vi håber at du ved at læse dette indlæg vil blive ligeså forelsket i cykelairbaggen fra Hövding, som vi og mange andre danskere er blevet.

Hvad kan den nye Cykel cykelhjelm fra Hövding som den gamle version ikke kunne? Puha, hvor skal vi overhovedet starte?

Hövding har lyttet til deres kunders idéer og har gjort sig ekstra umage med at skabe en ny version der efterlever de krav og ønsker som kunderne har haft.

Her har kan du en præsentationsvideo der viser hvor nemt det er at bruge Hövding 3 cykelhjelmen.

Hövding cykelhjelm har fået et ansigtsløft

Hövding cykelairbag 3. Nyt design

Ved første øjekast vil den erfarne Hövding kender kunne spotte at den nye model er blevet meget mere slankt. Den har tabt de overflødige kilo så kraven ikke er så høj som den forgående model. Hvad skaber det af ændringer?

Jo altså, mange af de følgere vi har været i dialog med har udtalt sig om to ting de var knap så begejstret for ved version 2.0, nemlig at lynlåsen gik op foran munden, samt at kraven virkede tung og sad og trykkede lidt i nakken. Disse to punkter har ikke afholdt dem fra at bruge airbaggen, det er udelukkende ting de ville ønske var lidt bedre udført.

Det har Hövding taget til efterretning og Hövding har derfor gjort kraven mere smal så den sidder behageligt. Det gør så også at den del af kraven der sidder i nakken hvor batteriet, computeren og patronen sidder i, ikke kommer til at sidde og trykke på rygsøjlen under kørsel.

Dette er fantastiske nyheder og vi er vilde med det smalle look som kraven har fået!

Bedre indstillingsmuligheder

Den nye cykelairbag fra Hövding kan justeres

Høvding 2.0 kom i tre forskellige størrelser. Det betød at du som kunde skulle tage beslutningen om hvilken størrelse der var den bedste for dig. Ikke at det var en vanskelig ting, men det kunne da være dejligt hvis der kun var en model man istedet kunne indstille i størrelsen.

DET ER NU EN MULIGHED! Den oppustelig Høvding cykelhjelm er en onesize model og du skal derfor bare trykke bestil og vente i spænding den dag du skal have den nye cykelairbag.

Det Hövding har gjort er at de har lavet modellen med BOA skruejustering hvor du kan skrue kraven ind og ud efter behov. Skruejusteringen sidder inde i selve kraven.

Cykelhjelmen er virkelig nem at justere i størrelsen hvilket er en fantastisk.

Hos Cykelairbag.dk er vi især henrykt over lige netop denne funktion.

Der er dog et par ting du skal være særlig opmærksom på. Det første er at du kun må bruge kraven når der sidder et cover på. Der følger et cover med når du køber Hövding cykelhjelmen.

Derudover skal coveret sættes rigtigt på. Du kan ikke sætte hele coveret på kraven, før du har justeret kravens størrelse. Det er dog vigtigt du lige lyner kraven på (uden at lukke den helt) og så justere kraven og derefter sætte coveret helt på. Det er lidt svært at forklare på skrift, så se gerne videoen nedenfor:

Ny og forbedret Hövding cykelhjelm

Selve airbaggen har også fået et nyt look. Den er nu fremstillet på en ny måde så den slutter sig bedre omkring dit hoved ved en ulykke. Selve “oppust funktionen” er den samme som før og er lige så hurtig til at blive pustet op som foregående model. Hvilket stadig gør Høvding hjelmen 8 gange mere sikker end en almindelig cykelhjelm.

Hövding cykelairbag 3 er meget mere sikker end en traditionel cykelhjelm

Høvding 3 cykelhjelm: Nu glemmer du aldrig at tænde din hjelm!

Måden du tænder din Høvding 3 cykelhjelm på er ved at tage stroppen med knappen, der sidder på kravens lynlås, og sætte ind i det hul der sidder ved siden af kravens lynlås.

Det kan være svært at huske at få gjort, så hvad gør man hvis man glemmer at få cykelhjelmen aktiveret?

Høvding cykelhjelmen siger en lyd i det at man trykker knappen ind og dermed aktiverer hjelmen. Men har man travl en mandag morgen kan man godt komme til at sætte sig på sin cykel uden at få aktiveret kraven hvilket ikke er særlig hensigtsmæssigt.

Det har Hövding også taget højde for og har derfor gjort sig ekstra umage med at kunne hjælpe dig med at huske at få aktiveret din krave.

Nogle af de ting der blevet ændre et udseende på stroppen som knappen sidder på.

Den er blevet mere bred og i enden sidder der et gult stykke stof så, hvis du skulle glemme at aktiverer din Høvding hjelm, vil den gule del flagre i vinden når du cykler afsted.

Ny cykelairbag med nye funktioner


Selve knappen er blevet gjort større og lyser nu grøn når kraven er aktiveret.

Alt i alt er det utrolig smart fundet på, så os der kommer lidt for hurtigt ud af døren om morgenen vil helt sikkert fremad kunne huske at få aktiveret vores cykelhjelm fra Hövding.

Hövding cykelcykelhjelm 3 har fået et bedre batteri

Batteriet er blevet endnu bedre og du vil kunne køre længere på en enkelt opladning (15 timers aktiv kørsel pr. opladning). Selve opladningen sker via usb kabel (kablet følger med).

Stedet du sætter kablet i er nu placeret i den nederste del af cykelhjelmen så du har nemmere ved at komme til kabel indgangen så du hurtigere kan få opladet din hjelm.

Nu findes der en app til din Høvding cykelhjelm!

Da vi fik af vide at der nu findes en app man kan koble til sin hjelm, tænkte vi i første omgang, “jamen hvorfor det?” indtil vi læste alle de ting som appen kan være behjælpelig med. Det er efter vores vurdering en af de bedste nyheder ved lanceringen af den ny Høvding!

Airbaggen kan kobles til din smartphone via bluetooth og i appen vil du kunne holde overblikket over en masse forskellige ting.

Du vil kunne se hvor meget batteri der er på din airbag og dermed hvornår den igen trænger til at blive genopladet. Du vil kunne holde øje med hvor langt du er kørt med din airbag på og hvor meget Co2 du dermed har sparet.

Inde i Appen vil du kunne oprette oplysninger om din Høvding cykelhjelm så du hele tiden har dem inden for rækkevidde hvis du en dag skulle få brug for dem. Især dit produktnummer vil du kunne få brug for hvis uheldet skulle være ude. Du skal nemlig kunne oplyse dit produktnummer til dit forsikringsselskab den dag du vælger at få din airbag forsikret. 

Du vil også kunne have mulighed for at kontakte Hövding direkte fra Appen af. Det giver en ekstra tryghed at have den mulighed lige ved hånden. 

Som noget ekstraordinært kan du indstille appen til at sende beskeder til udvalgte kontaktpersoner, så hvis du skulle komme ud for en uheld og din airbag bliver aktiveret, så vil de få en sms indenfor kort tid efter airbaggen er sprunget. Det er dog en valgfri funktion.

Bedre forsikringsmuligheder ved køb af en Høvding cykelhjelm 3

Nu er det igen muligt at få en forsikring med til sin Høvding cykelhjelm når man køber en Høvding 3. Det har før været en mulighed i en kort periode, men det blev desværre kun en begrænset periode.

Det er kun få butikker i Danmark der har fået mulighed for at kunne tilbyde at sælge Hövding 3 med forsikring. Det kan derfor være en god idé at søge efter lige netop disse steder når du skal have bestilt din nye cykelairbag. Se listen med forhandlere her: Hövding 3 forhandlere.

Med kun 15 kr i måneden kan du få en forsikring med til din airbag. Det er intet mindre end en fantastisk mulighed! Cykelairbaggen er en dyr investering, men med en forsikring kan det lige pludselig ikke betale sig at lade være.

Den nye Høvding 3 kan bestilles nu!

Er du ligesom os blevet forelsket i den nye Høvding 3 cykelhjelm, kan den bestilles her:

Tak fordi du læste med. Er der andet du ønsker at vide om den nye Høvding 3 cykelhjelm er du velkommen til at skrive til os.