Covers til Hövding cykel airbag

Hövding 3 Covers

Når man bestiller en Høvding Cykelhjelm får man et sort hjelm betræk med som man kan lyne på. Det betræk er både vandafvisende og nem at holde ren.

Men hvad mange ikke ved er at Hövding fremstiller faktisk også Hövdinge covers/betræk til Hövding.

Man kan få mange forskellige covers til sin Cykelairbag og i flere forskellige farver og mønstre. Priserne er ligeledes forskellige. 

Vi har taget et kig på et par stykker og har valgt at skrive vores ærlige mening om disse covers.

Du kan se vores anmeldelser af Hövding betrækkene nedenfor:

Paisely Hövding 3 cover

Super flot cover til den nye cykelairbag 3. Coverets unikke farver appallerer til dig der elsker farver og unikt design.


Coveret her er utrolig pænt og er langt fra kedeligt. Hövding coverets draperede look får coveret til at ligne et smart halstørklæde. Det bløde bølgede stof er lavet i unikke farver der gør at kraven er utrolig pæn hvis du f.eks. har en sort jakke. 

Selve coveret virker til at være blødt og behageligt. Man skal nok ikke være farveforskrækket hvis man vælger et Hövdinge betræk som dette. Men har man mod på det, får man et unikt og farvestråelende cover.

Coveret er fremstillet af 50% bomuld, samt 50% polyester.

Coveret får 6 ud af 6 stjerner.


Harris Tweed Cover til Hövding 3

Flot cover lavet af ægte håndvævet uld fra Skotland


Utrolig flot, grafisk cover der har et flot farvespil. Hövding betrækket hedder Harris Tweed og ier lavet af 50% uld fra Skotland, hvilket er en super fed detalje!

Hjelmcoveret til Hövding virker kraftigt og slidstærkt. Derudover ses det tydeligt at det hvide/grå i coveret er reflekterbart. Utrolig smart måde at tænke sikkerhed ind i designet.

Hövdinge coveret virker derudover til at være dejlig blødt og behageligt at røre ved.

Coveret får 6 ud af 6 stjerner!


Hi-vis cover til Hövding 3 cykelairbag

Smart og opsigtsvækkende cover.


Coveret er uden tvivl blandt et af de mest opsigtsvækkende Hövding nogensinde har lavet. De har brugt den kendte advarsels/refleks gule farve, hvilket folk efterhånden er ekstra opmærksom på i trafikken. Igen er det virkelig godt tænkt ind i designet. Simpelt – men det virker.


Coveret virker blødt og lækkert. Overfladen bære tydeligt præg af at være vandafvisende.

Fremstillet af 50% polyester og 50% polyamid.

Dette cover får 6-6 stjerner!


Airbag Inside til Hövding airbag

Smart reflekterbar cover til cykelairbag


Syndlighed i trafikken er altafgørende for din sikkerhed. Det har Hövding virkelig taget højde for med dette smarte reflekterbare cover. Selve designet er utrolig flot med grå nuancer.

Coveret er ligeledes vandtæt og virker til at være nem at holde rent.

Coveret får 6 ud af 6 stjerner!


Så nemt monteres coveret på din cykelairbag

Da den nye airbag kommer med justering skal justering af airbaggen ske inden du sætter coveret helt på. Du skal dog lyne coveret helt på. Det lyder mere indviklet end det her, men du får lige en video guide over hvordan du sætter coveret rigtigt på.