Cykelhjelm

Er du på udkig efter en ny cykelhjelm? Vi samarbejder med Danmarks bedste forhandlere af cykelhjelme, og vil nu guide dig til at finde lige præcis den cykelhjelm som du leder efter.

Du kan enten læse artiklen eller gå direkte til vores samarbejdspartners udvalg af cykelhjelme ved at klikke på den grønne knap herunder…

Hvis du vælger at læse videre, så håber vi at du på vejen bliver klogere på hvilken cykelhjelm du skal vælge – for ja, der er rigtig mange muligheder, både hvad angår formål, stil, farve og prisniveau. God jagt!

Hvilken cykelhjelm skal du vælge?

Når det kommer til de forskellige typer hjelme der findes på markedet, og altså dermed de valgmuligheder du står over for, så er det generelt meget kendetegnende, at de cykelhjelme der forhandles i Danmark er af rigtig høj kvalitet, fordi der bliver stillet så høje krav.

Men her stopper lighederne så også, fordi en cykelhjelm er ikke bare en cykelhjelm. Den fås i forskellige størrelser, mærker, farver, modeller og så videre. Typisk vil du se hjelmene inddelt i kategorier med henblik på deres brugsformål, eksempelvis hverdag, sport, professionel – eller inddelt i hvilken målgruppe de er tiltænkt, fx børn, unge, mænd og kvinder.

Vi forsøger her på siden at give dig det fulde overblik, således at du er klar til at træffe den rigtige beslutning omkring indkøb af en ny cykelhjelm til dig eller en anden. Du undrer dig måske over hvordan det kan give mening for os at bruge så meget tid på at informere om udvalget af cykelhjelme.

Udover at vi gør det fordi vi brænder for at flere skal bruge cykelhjelm, så er der også en økonomisk gulerod for os i at vejlede dig som besøgende bedst muligt, da vi bliver belønnet med provision når vi henviser dig til en given cykelhjelm som bliver forhandlet på internettet. Det er måden hvorpå vi dækker vores udgifter til at holde denne side kørende, samt det tidsforbrug som vi har med at holde den opdateret.

Vi håber at du har fået den hjælp du ledte efter da du kom herind, og at du fremover vil beskytte dig og dine nærmeste bedst muligt i trafikken med en ordentlig cykelhjelm på hovedet.

Der er en lang række af forskellige mærker og modeller du skal træffe dit valg i mellem, og priserne svinger også i høj grad. Det er således vores mål at samle de bedste priser på de bedste cykelhjelme her på denne side.

Cykelhjelm på tilbud online

At skulle ud og købe ny cykelhjelm er ofte ikke nogen billig investering, og derfor er der helt naturligt mange, som leder efter cykelhjelme på tilbud.

Vi har altid mange cykelhjelm tilbud her i vores oversigt, hvor du altså finder kvalitetshjelme til rigtig fornuftige priser, og har mulighed for at gøre en særdeles god handel, hvis du kommer forbi  på det rigtige tidspunkt.

Det er dog vigtigt for os at understrege, at vores forhandlere generelt kører med faste lave priser, så du vil altid kunne lave et godt køb, også selvom den pågældende hjelm ikke nødvendigvis er på tilbud. Her på siden kan du se alle vores aktuelle cykelhjelm tilbud – mon ikke der er et som falder i din smag?

Cykelhjelm til København, Aarhus… Ja, hele Danmark.

Vi leverer cykelhjelme til alle afkroge af Danmark, men de fleste af vores kunder kommer fra store byer som København, Aarhus, Aalborg og Odense. Det skyldes ikke blot disse byers størrelse, men også det faktum, at der generelt er markant flere cyklister i storbyerne end uden for byerne.

Uanset hvor du skal have leveret din nye cykelhjelm til i landet, så garanterer vi en leveringstid på maks 4 hverdage. Ofte vil folk bosat i byerne dog opleve en kortere leveringstid, og det har simpelthen noget at gøre med Post Danmarks prioritering af pakkerne.

Vi leverer din nye cykelhjelm gratis til København, Aarhus og alle andre byer i Danmark.

Danskerne bruger ikke cykelhjelm – desværre

Desværre er der i Danmark mange mennesker, som cykler uden cykelhjelm, og det er en ekstremt kedelig tendens. Ifølge en undersøgelse af danskernes vaner med brug af cykelhjelm foretaget i 2013 er antallet af folk der husker cykelhjelm stigende, men det er fortsat kun hver tredje dansker der konsekvent beskytter hovedet, når de bevæger sig ud på cykelstierne.

Flere livsstilseksperter mener, at det i høj grad er et spørgsmål om forgængelighed, når folk vælger cykelhjelmen fra. Det er et levn fra gamle dage, hvor en cykelhjelm absolut skulle være en uskøn klods – i dag er rigtig mange cykelhjelme faktisk ganske pæne at se på. Se fx den Nutcase cykelhjelm som vi har på billedet her i artiklen. Den er udtryk for den moderne stil inden for design af cykelhjelme.

En anden grund til at danskerne glemmer cykelhjelmen er ganske enkelt dovenskab. Det er simpelthen nemmere ikke at bruge cykelhjelm, end det er at gøre det. For først skal vi huske at få den med om morgenen, og hvad når vi er nået frem, hvad skal vi så gøre ved den?

Det er trods alt noget nemmere at huske sikkerhedsselen i bilen, for “den hænger jo lige der” – men det gør ikke cykelhjelmen mindre vigtig. Så kan vi ikke godt blive enige om, at alt dette blot er dårlige undskyldninger, for ikke at sikre sin egen sikkerhed i trafikken?

I Danmark er vi vilde med at cykle, men mange bruger ikke cykelhjelm. Det er uforståeligt med tanke på den risiko man udsætter sig selv for i trafikken, og også med tanke på det fremragende udvalg af cykelhjelme man kan finde i butikker og på internettet i dag.

I gamle dage var en cykelhjelm klodset og upraktisk, men i dag kan man altså få en lang række af fine hjelme, som er ganske praktiske og endda også pæne at se på – ja, måske endda lidt sjove. Vi garanterer dig for at du vil kunne finde en cykelhjelm online som falder i din smag. Vi rådgiver kun til køb af godkendte og CE-mærkede cykelhjelme, fx fra det anerkendte cykelhjelm mærke Abus.

2 tanker om “Cykelhjelm

 1. Min dreng på 9 er rigtig svær at få til at tage cykelhjelm på om morgenen.. Har i måske et forslag til en mere “sej” cykelhjelm til en dreng i den alder?

  1. Hej Jeanette,

   Har du kigget på Cykelpartner.dk som vi anbefaler i artiklen? De har en masse gode cykelhjelme til børn, og der er helt sikkert også en som din dreng vil kunne lide.

   Du skal bare klikke på en af de grønne knapper i artiklen.

   //Tobias

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *