Udgivet i Skriv en kommentar

Dette kan en cykelhjelm også bruges til

En cykelhjelm er brugbart til meget mere end at cykle med. En cykelhjelm er jo sådan set blot en beskyttelseshjelm, som er særligt god at cykle med på grund af sit design. Men der er altså mange situationer i hverdagen, hvor en cykelhjelm bestemt også er brugbar samt god at have på. Læs med her 

God til fysisk arbejde 

Hvis du laver fysisk arbejde i eksempelvis haven eller hjemmet, hvor der er mulighed for at slå hovedet, kan det være en god idé med en cykelhjelm. Så er du sikret for eventuelle ulykker, der kan være skadelige for hovedet. Den er dog også praktisk på andre måder, hvis du lige opgraderer den en anelse. Du kan fx montere noget beskyttelsesglas eller andet afskærmning, som går ned foran ansigtet. Dette trick kan være nyttigt, hvis du arbejder med save, hvor du kan få træsplinter i øjnene. Du kan dog også undersøge en rundsav test, så du kan finde den bedste rundsav, så afskærmning måske slet ikke er nødvendigt. 

Skøjter og rulleskøjter 

Når du står på skøjter eller rulleskøjter kan det altså være lige så fatalt at slå hovedet, som det kan, når du cykler. Der er naturligvis ikke lige så stor risiko for at blive påkørt af en bil i disse tilfælde, men til gengæld har du langt mindre kontrol over skøjter og rulleskøjter ned du har på din cykel. Derfor bør du altid have en cykelhjelm eller en cykelairbag på, når du står på skøjter eller rulleskøjter. Hvis du brækker en arm eller på anden vis slår din krop, kan din krop som regel godt hele sig selv – heldigvis! Men har du først slået hovedet, er der langt større risiko for, at du kommer til at leve med større eller mindre men resten af livet. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *