Udgivet i

Viking cykelhjelm

Viking cykelhjelmen heder faktisk slet ikke Viking. 
Den hjelm du tænker på hedder Hövding Cykelhjelm/Høvding cykelhjelm, men af en eller anden grund er der mange der husker navnet som Viking cykelhjelm.

Hvorfor Viking Cykelhjelm?

Vi har faktisk forsøgt at grave lidt dybere ned i misforståelsen, for at se om vi kunne finde en forklaring på hvorfor der er så mange der mener den skal hede Viking og ikke Høvding.

Det nærmeste vi er kommet en forklaring, er at der er mange der forbinder en Høvding og de nordiske lande (Høvding hjelmen er fra Sverige) med Vikingerne. Og deraf Viking cykelhjelm, selv om hjelmen ikke er udstyret med de normale horn som man forbinder med en vikingehjelm.

Hvor kan jeg købe Viking cykelhjelmen?

Ja den kan du så ikke købe nogen steder. Men du kan se vores forhandler liste over høvding hjelme her: Høvding cykelhjelm forhandler

Og fandtes der så endelig en Viking Cykelhjelm med horn og det hele, ville jeg nok sætte spørgsmålstegn ved dens sikkerhed. 🙂

Kunne det tænkes at der kommer en efterfølger der hedder “Viking cykelhjelm”?

Man skal aldrig sige aldrig, og vi skal da gerne sende forslaget videre til Hövding i Sverige.
Men jeg kunne godt have min tvivl, om de vil i gang med at re-brande hele deres virksomhed, for at kunne kalde den næste generation af Høvding cykelhjelme for Viking cykelhjelme.

Høvding er allerede kommet med en ny og forbedret version af deres gamle Høvding 2.0, og i den forbindelse var det aldrig på tale at skifte til Viking Cykelhjelm, selv om der allerede dengang var opstået en smule forvirring.